Marchwiowo-pomarańczowa rozpusta
Składniki: 1 porcja
1 kiwi
1 pomarańcza
100g marchwi
1 łyżka siemie lniane
100 ml wody niegazowanej
Sposób przygotowania:
1. Owoce i marchew umyć i obrać
2. Wszystko zblenduj z wodą i ziarnami lnu
3. Przelej do wysokiej szklanki i podawaj z dekoracją kiwi i kolorowej słomki
Smacznego!
Zobacz nasze inne przepisy:
STEK
StekSkładniki: 2 porcje steka (polędwica wołowa) (300 g) 1 opakowanie rukoli 15 sztuk pomidory koktajlowe 2 łyżki oliwa z oliwek 1 łyżka ziół prowansalskich 1 szczypta soli i pieprzu Sposób przygotowania 1. Mięso najlepiej wyciągnąć z lodówki 1h przed smażeniem 2....
Racuchy jaglane z czekoladą
Racuchy jaglane z czekoladąSkładniki: dwie porcje, około 12 racuchów 150ml mleko UHT 1.5% tłuszczu 2 jajka 3 łyżeczki ksylitolu 1 jabłko 60g mąka pszenna 60g mąka pszenna pełnoziarnista 0,5 łyżeczki proszek do pieczenia 0,5 łyżeczki cynamon mielony Sposób...
Placki owsiane z bananem
Placki owsiane z bananemSkładniki: jedna/dwie porcje, około 8 placuszków 1 jajko 1 banan (około120g) 50g jogurt naturalny 80g płatki owsiane 1 g na czubeczku łyżeczki - cynamon mielony 5g oliwa z oliwek Sposób przygotowania: 1. Wszystkie składniki zblendować, oprócz...
AMERICAN PANCAKES
American PancakesSkładniki: jedna/dwie porcje, około 8 pancakes 2 jajka 2 banany 2 łyżki mąki ryżowej 2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelnię 0,2g (na czubeczek) łyżeczki proszku do pieczenia Sposób przygotowania: 1. Jajko, banany i mąkę miksujemy 2. Dodajemy na...